Mėnesio archyvas: 2016 m. rugsėjo mėn.

Rankų darbo dėklai telefonams

Šiandien galima drąsiai teigti, jog kiekvienas išmanusis telefonas yra apsaugotas ir tuo pat metu papuoštas jam specialiai skirtu dėklu. Šiandien jų išties didelis pasirinkimas, todėl nėra sudėtinga rasti tai, kas pateisintų tavo lūkesčius. Tačiau šiuo metu ypatingai madingi rankų darbo telefonų dėklai, kuriuos kruopščiarankiai kuria ne tik sau, bet ir kitiems. Individualaus dizaino telefono dėklas išties gali pradžiuginti tą, kuris mėgsta išskirtinį ir savitą stilių.

Karšti klijai

Pasiūlymai telefonamsVienas populiariausių ir daug sugebėjimų nereikalaujančių rankdarbių – tai telefoniniai dėklai iš karštų klijų. Vis dažniau galime pamatyti, kaip merginos naudodamos karštus klijus sukuria savo telefonui individualų dėklą, išpuošdamos jį savo inicialais, blizgučiais ar tiesiog norimu dizainu. Tai itin nesunkus pasirinkimas, kuriuo gali pasinaudoti bet kas. Ant telefono uždėjus apsauginę medžiagą karštų klijų pagalba išgaukite jums norimas formas ir palaukite, kol išdžius. Džiūnant galite priklijuoti norimų aksesuarų – blizgučių, blizgančių akmenėlių, mažų detalių.

Atverčiami dėklai

Skaityti toliau

Atsakingas padangų pasirinkimas

Padangos prekybaiJau visai neužilgo teks pasikeisti padangas, kaip reikalauja Kelių eismo taisyklės Lietuvoje. Keičiantis padangas reikėtų tai daryti gan atsakingai ir apgalvotai, norint, kad žieminės padangos tarnautų ne vieną sezoną bei būtų itin funkcionalios. Nors žinome, kad turime pasirinkimą iš trijų tipų padangų – vasarinių, žieminių bei žieminių su dygliais, vis dėlto reikėtų renkantis jas reikėtų būti atidiems ir atkreipti dėmesį į jų funkcionalumą bei charakteristikas.

Vasarai

Pagrindinis kriterijus renkantis vasarines padangas, tai jūsų kelionių keliai bei planuojami maršrutai. Daugiausiai planuojant važinėti asfaltuotu keliu reikėtų rinktis tylesnes ir komfortą garantuojančias padangas, kai tuo tarpu dažnai keliaujant gamtoje miško takeliais, važiuojant į sodybas reikėtų rinktis tvirtesnes, lengviau nelygų kelią įveikiančias padangas. Dažniausiai jos būna šiek tiek kietesnės bei storesnės gumos, taip labiau apsisaugant nuo įvairių pavojų pradurti padangą. Tinkamai parinktos vasarinės padangos padės lengviau įveikti atstumus.

Žiemai

Skaityti toliau

Automobilių stiklai kelionėje ir po jos

Jeigu patekote į avariją, gali būti reikalingas automobilių stiklų remontas. Tai – įprastas žmonių požiūris, kai jie pamato mašiną su sudaužytais stiklais. Tačiau kartais automobilių stiklai Klaipėdoje dūžta ir be didelių avarijų. Kaip taip gali būti? Nustebsite. Tačiau, pasirodo, kad tikrai gali.

Kelionė į Klaipėdą

Auto stiklaiĮ Klaipėdą nutarėme važiuoti šiltą rugsėjo savaitgalį, nes vasarą vis neturėjome progos. Per langus matėsi puikiausi vaizdai. Matėme, kaip gražiai per stiklus spindi laukai. Geltonuoja kukurūzų burbuolės laukuose, gražiai atrodo viskas. Tik mūsų mašina it užkeikta – labai jau keistai burzgia. „Kažkas su šildymo sistema, labai stipriai kaitina“, – tada pasakė vairuotojas ir automobilio savininkas, dar nežinojęs, kokią kitą problemą tas per didelis kaitinimas vėliau sukels. Taigi, nuvažiavome tikrai smagiai, keliavome per Panemunę, vis sustodavome Panemunės pilyse, Raudonės pilyje. Lipome į piliakalnius. Dėl to kelionė užtruko ilgiau, bet ji pati buvo pažintinė ir labai daug sukėlė gerų įspūdžių.

Netikėta nelaimė

Skaityti toliau

Nestandartiniai baldai namuose: ar verta?

Išsirinkti tinkamus baldus namams – gana sudėtinga užduotis, reikalaujanti laiko, kantrybės ir investicijų. Interjero specialistai teigia, kad praktiškam gyvenamosios erdvės išplanavimui būtina išnaudoti kiekvieną centimetrą. Šiuo atveju reikalingi nestandartiniai baldai, prisitaikantys prie individualių erdvės reikalavimų. Iš kitos pusės, neretai kalbama apie aukštas nestandartinės produkcijos kainas ir ilgesnį baldų gamybos terminą. Tai kaip yra iš tikrųjų – kada reikalingi individualiai gaminami baldai ir kokie šio sprendimo privalumai?

Siūlome baldusBaldai reikalauja gana didelių investicijų, todėl natūralu, kad dažnas pirkėjas ieško optimaliausių išeičių. Viena jų – masiškai gaminama produkcija, kuri kainuoja kur kas mažiau, lyginant su individualius užsakymus priimančių baldininkų kainomis. Deja, standartinė produkcija netinka individualaus išplanavimo erdvėms ir negali užtikrinti efektyvaus gyvenamojo ploto išnaudojimo. Dar vienas trūkumas – pigiau kainuojantys baldai paprastai gaminami iš žemesnės kokybės medžiagų, todėl tokia produkcija negali užtikrinti ilgaamžės ir patikimos eksploatacijos, pvz., baldų apdaila pradeda luptis. Ir priešingai – individualiai gaminami nestandartiniai baldai atitinka konkrečius gyvenamosios erdvės reikalavimus ir padeda racionaliai planuoti aplinką. Tai itin aktualu tuo atveju, jei gyvenate nedideliame būste, kur svarbu kiekvienas centimetras. Be to, rinkdamiesi individualiai gaminamus baldus, būsite tikri dėl jų kokybės – galėsite rinktis gamybos medžiagas ir technologijas. Iš kitos pusės, kaip ir minėjome, tokie baldai kainuoja brangiau, o jų gamybos terminas gali pareikalauti kelių mėnesių. Vis dėlto, interjero specialistai sutinka – taupyti baldų sąskaita tikrai neverta, kadangi kalbame ne tik apie stilių ir estetiką, bet ir apie gyvenimo patogumą bei komfortą.

Skaityti toliau

Internetinės prekybos privalumai

Baldai internetuKai kurie mokslininkai vis dažniau iškelia hipotezę, jog internetinė prekyba bėgant laikui visiškaipakeis fizinę prekybą. Tokį reiškinį jau galima matyti ir šiandien kai kuriose prekybos srityse ir tai vyksta dėl ypatingai palankių internetinės prekybos taisyklių. Internetinė prekyba išties labiau funkcionali perkant baldus, todėl ieškant alternatyvų ir pigių pasirinkimų baldus pirkite internetu – neabejotinai rasite tai, ko jums reikia. Be jokios abejonės, ne visose srityse internetinė prekyba turi dominuojančią poziciją, vis dėlto dar esti sričių, kuriose žmonės renkasi fizinių parduotuvių paslaugas. Tačiau net ir tai yra palengva nykstantis reiškinys. Baldai internete parduodami pigiau.

Siekiant greito komforto

Visų pirmiausias ir didžiausias privalumas – tai komfortas, kurį suteikia internetinės prekybos paslaugos. Tai laiko ir pajamų taupymas bei didelės galimybės vienoje vietoje. Neišeidamas iš namų kiekvienas žmogus gali įsigyti įvairiausių prekių ir jos bus pristatytos į jo namus. Šio amžiaus skubančiam žmogui tai yra išties aktualu, mat greitas dienos ritmas ir rutina kartais taip įtraukia, jog rodos nelieka nė poros valandų apsirpikinėjimui, kuris reikalauja jėgų, laiko ir, žinoma, finansinių išteklių kelionei.

Skaityti toliau

Gėlės internetu padės padaryti staigmeną mylimam žmogui

Dovanoti kartais yra dar maloniau nei gauti dovanas patiems, tad tuo atveju, jei norima nudžiuginti brangius žmones, verta pagalvoti, kokios pasirinkimo galimybės galėtų būti pačiomis palankiausiomis. Jei norite nudžiuginti mylimą žmogų, šviežios gėlės internetu gali būti iš tiesų puikiu pasirinkimu.

Gėlės įvairioms progoms

Visai nesvarbu, kokia proga (o gal ir be jokios progos) norite nudžiuginti mylimą žmogų, gėlės internetu gali būti tikrai puikia pasirinkimo galimybe. Bendrovės, kurios siūlo gėles internetu, turi savo internetines svetaines, kuriose yra skelbiama visa svarbiausia informacija, susijusi su paslaugų teikimu, ir taip pat galite rasti įvairias siūlomas gėles ar jau suformuotas puokštes. Be jokios abejonės, visada bus galima atrasti pačią tinkamiausią įmonę, kuri galėtų pasiūlyti jus dominančių gėlių, ir netrukus bus galima nuspręsti, ar tam tikras pasirinkimas iš tiesų gali būti pačiu palankiausiu. Jei nerandate jums patinkančių pagamintų puokščių, kurių nuotraukos pateikiamos internetinėje svetainėje, tokiu atveju visada yra galimybė susitarti dėl individualios puokštės paruošimo – be jokios abejonės, paslaugos tiekėjai visada atsižvelgia į įvairius pageidavimus.

Gėlės palankiausia kaina

Skaityti toliau

Metalo gaminiai namams

Skaitytojai dažnai domisi apie ilgaamžės ir praktiškos medžiagos – metalo panaudojimo galimybes namuose. Metalo gaminiai – elegantiški, o namams sutekia išskirtinumo. Visgi, juos renkantis reikia laikytis kelių taisyklių.

Pirkti pagamintus ar gaminti

Metalo gaminiai gaminami iš aliuminio, nerūdijančio ir cinkuoto plieno. Todėl padengus juos korozijai atspariomis medžiagomis, ir nudažius gaminiai tarnauja ilgus metus.

Metalo gaminiaiNamuose itin populiaru metalą naudoti laiptų gamyboje, žvakidžių ar kitų interjero elementų puošybai (pvz. metalo gaminiai kaune dažnai naudojami židinių apdailai). Tačiau meistrai pasakoja apie neįprastus, bet puikius sprendimus – metaliniai baldai arba baldų atskiros detalės, o taip pat durys arba durų puošyba.

Visgi, metalo gaminiai kaina labai priklauso nuo to ar meistrų rankomis apdirbamas ir pagaminamas dirbinys, ar pirktas gamykliniu būdu pagamintas daiktas. Dažnu atveju, verta pasvarstyti apie galimybę gaminti patiems ir kreiptis į specialistą, nes taip galima bus išrinkti patį tinkamiausią ir vienetinį metalo dirbinį.

Skaityti toliau

Baldai virtuvei – baldai jaukiam interjerui gali būti pasiekiami nesunkiai – reikia skirti tam šiek tiek laiko ir asmeninių finansų!

Kuomet žmonės pradeda kalbėti apie asmeninius namus, bei įvairiausius interjero bei eksterjero elementus, bet kuriuo atveju dominuoja patogumas, jaukumas, bei kiti panašūs epitetai, be kurių namai nėra įsivaizduojami. Norime pastebėti, kad žmonės namuose praleidžia daugiausiai laiko, todėl nėra nuostabu, kodėl gi jie yra linkę ir skirti daugybę dėmesio visų namų įrengimui, o taip pat ir finansinių išteklių, tiesa? Žinoma, galime galvoti apie tai, kad tai esą ne pačios pirmosios būtinybės investicijos, ypač turint omenyje dekoracines priemones, tačiau kitu atveju – kam gi iš viso leisti pinigus, jeigu net individualiems namams to yra gaila, tiesa?

BaldaiTiesą sakant, norėtume pastebėti, kad šiandieną apie dekorą, apie namų įrengimą prakalbome visiškai ne be reikalo, kadangi pagrindinė turinio tema ir suksis apie paslaugą baldai virtuvei. Apart to, baldai jaukiam interjerui bus taip pat išryškinami, kadangi natūraliai, kaip ir buvome užsiminę, šios sąvokos tiesiog yra neatsiejamos be pastarųjų dalykų, tiesa? Taigi, kaip ir nuoširdžiai tikimės, kad sugebėsime suteikti, kaip tik įmanoma kokybiškesnės informacijos ir žinių, kurias galėsite pritaikyti ir praktinėje plotmėje – vartant elektroninius katalogus ir siekiant išsiaiškinti, kokios gi tikslinės naudos galėtumėte iš to išpešti.

Skaityti toliau