2017 ruduo – žiema. Apatinio trikotažo tendencijos

Šiuolaikinei moteriai dailus apatinis trikotažas vaidina tokį pat svarbų vaidmenį kaip drabužiai, avalynė ar aksesuarai. Šiandien apatinis trikotažas turi būti ne tik patogus, komfortiškas, pasiūtas iš kokybiškų audinių, bet ir… taip – madingas. Taigi, o koks apatinis trikotažas bus madingas šį, 2017 metų rudenį?

Moteriškumas yra pagrindinė rudens – žiemos sezono tendencija. Patys įvairiausi nėriniai, perregimi audiniai, dekoruoti karoliukais, blizgiais akmenukais.

Kita svarbi tendencija – šviesių spalvų apatinis trikotažas. Tiek liemenėlės, tiek kelnaičių audinio spalva turi būti kuo švelnesnė, natūralesnė ir artima kūnui. Apatinis trikotažas tiesiog turi susilieti su kūnu. Populiariausi: aukso ir pieno atspalviai, kurie labai nesiskiria nuo kūno odos.

Kalbant apie modelių įvairovę, klasikinis apatinis trikotažas turi savo užtikrintą, nepajudinamą vietą visų garsiausių dizainerių kolekcijose. Kaip ir liemenėlė su „push up‟ efektu.

Pagrindinė naujiena – aukšto liemens, dengiančios visą užpakaliuką bei klubus kelnaitės grįžta į populiarumo viršūnes! Pamirškite kelnaites su juostele. Grįžtame prie iš tiesų patogių, bet ne ką mažiau dailių ir seksualiai atrodančių aukšto juosmens kelnaičių plačiomis šoninėmis juostomis. Tai puiki žinia retro stiliaus apatinių mėgėjoms. Tai vis dar populiaru. Na, pripažinkime, patogumas visada turės savo sekėjų.

Žinoma, jeigu jums prie širdies (ir kūno) itin atviras apatinis trikotažas, tai kelnaitės su juostele savaime suprantamas dalykas. Šioje kategorijoje nėra jokių apribojimų. Apatiniai siuvami iš visiškai perregimų audinių, kurie dekoruoti akmenukais ar to paties audinio klostėmis, raukinukais.

Aptariant audinius, tai pirmaujančias pozicijas užims apatinis trikotažas iš perregimų audinių. Ir jie ne būtinai turi būti iš „super sexy‟ kolekcijos. Anaiptol. Tokie audiniai vyrauja kalbant ir apie įprastą kasdieninį trikotažą. Liemenėlės, kelnaitės, kojinių diržai, naktinukai – visur vyrauja skaidrūs audiniai. Tarsi iš pasakos „nei nuoga nei apsirengusi‟. Tokia sezono tendencija.

Biustjė ir korsetai vis dar išlieka madingi. Prailgintos liemenėlės, pusiau marškinėliai gali būti vilkimi ir kaip aprangos dalis, ne tik kaip apatinis trikotažas.

Na o miego rūbų įvairovė kaip niekad gausi. Nuo paprastų marškinėlių iki vyriško tipo marškinių; nuo minimalios prailgintos liemenėlės ir kelnaičių pižamos iki šilkinės „vyriškos‟ pižamos; nuo trumpučių perregimų naktinukų iki dailios klostėmis krentančio audinio miegamojo „suknelės‟.

Taigi, 2017 rudens – žiemos apatinis trikotažas suteikia itin plačia pasirinkimo laisvę įvairiausio skonio turėtojoms. Būkime madingos ir gundančios.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *