Mėnesio archyvas: 2016 m. rugpjūčio mėn.

Nekilnojamasis turtas – investicija ar galvos skausmas?

Kai kuriose Lietuvos vietose perkamas būstas laikui bėgant greitai nuvertėja, o kitur – tik įgauna vertę. Vienas iš tokių pasirinkimų yra parduodami butai Palangoje, kur neaišku, ar žmonės gali iš perkamo buto pasidaryti verslą ir pinigų, ar kaip tik – prarasti santaupas. Pasvarstykime, kodėl butas Palangoje atrodo kaip verslo idėja.

Buto Palangoje privalumai

Butai PalangojePirmiausia butas Palangoje tampa investavimo įrankiu dėl to, kad yra galvojama apie sezoninį verslą. Ne vienas žmogus tiesiog laukte laukia, kada pagaliau ateis vasara ir jis galės išvykti kažkur atostogauti. Kur? Dažnas lietuvis vis dar renkasi Palangą, vasaros sostinę, nors joje ir yra siaubingai brangu ir galbūt atostogauti kokioje Gruzijoje yra žymiai pigiau. Visgi tai, kad gali greitai nuvažiuoti į Palangą automobiliu ar viešu transportu, kada nori grįžti, susikalbėti lietuviškai, o vieta yra saugi, leidžia daugybei žmonių su malonumu atostogauti būtent lietuviškame pajūryje. Juoba, jog ir tas lietuviškas pajūrys yra dažnai tikrai daug gražesnis už užsienietišką. Taigi, butas Palangoje reiškia naują butą vietoje, kur visada žmonės ieško nakvynės. Palangoje iš tiesų sutiksite daug poilsiautojų, kurie labai norės nuomotis apartamentus ar butą. Kai kurie žmonės stengiasi kuo taupiau atostogauti, kad už tą pačią sumą vėliau galėtų dar ir bobutę kaime aplankyti, ir į miškus nuvažiuoti, ir prie ežero pagulėti. Kiti sako – jeigu vogt, tai milijoną, ir į poilsį sudeda visas santaupas. Tada jiems norisi ir gero prabangaus buto, tokio, kokį tikrai Palanga gali pasiūlyti. Žinoma, visada yra verta nuomoti būtent brangų būstą, juolab, kad į jį pritraukti galima ir užsieniečių, kurie bus nusiteikę mokėti daugiau. Taigi, naujas butas pajūryje visada lieka kaip pinigų šaltinis, tačiau reikia nepamiršti, kad taip galbūt yra vasarą, o žiemą, kai ne sezonas, ir poilsiautojų nebus. Visgi butas prie jūros visada yra strategiškai geroje vietoje ir jo vertė neturėtų ypatingai nukristi.

Butas Vilniaus centre

Skaityti toliau

Priežastys dėl kurių kinta krūtinės forma

Krūtų korekcijaViena dažniausiai pasitaikančių estetinių problemų, kuri visuomet atima iš moterų pasitikėjimą savimi – tai pakitusi ir netaisyklinga krūtų forma, kai jos atrodo nukarusios. Deja, jokiais natūraliais būdais to išvengti neįmanoma, tačiau krūtinės pakėlimas nėra ypatingai sunki ir sudėtinga operacija, tačiau rezultatai visuomet džiugina kiekvieną moterį. Krūtų forma kinta dėl įvairiausių priežasčių, dėl odos pertekliaus jos atrodo nukarusios, o speneliai atsiduria apačioje. Tokios krūtys atrodo ne tik nepatraukliai, kai moteris yra nuoga, tačiau estetika nepasižymi ir liemenėlėje.

Kada pakinta krūtų forma?

Visų pirmiausia, neišvengiamai moters krūtys praranda savo pradinę standžią formą po gimdymo ir maitinimo krūtimi. Krūtys dažnai atrodo ištuštėjusios bei nukarusios, dažnai atsiranda ir odos pertekliaus, kurio priežastis – išsitampiusi oda padidėjus krūtinei nėštumo ir maitinimo metu. Moterims, kurios savo vaikų nemaitino krūtimi, dažniausiai krūtinė nepasikeičia taip stipriai, tačiau neišvengiamai ji neišlieka tokia pat, kaip ir prieš nėštumą. Elementaru, kad krūtinė su kiekvienu vaiku tampa vis labiau pakitusi, todėl dažnai moterims, kurios turi daugiau nei du vaikus, tenka pasinaudoti chirurgo paslaugomis, kad vėl galėtų atgauti savo pasitikėjimą savimi.

Skaityti toliau