Mėnesio archyvas: 2017 m. rugpjūčio mėn.

2017 ruduo – žiema. Apatinio trikotažo tendencijos

Šiuolaikinei moteriai dailus apatinis trikotažas vaidina tokį pat svarbų vaidmenį kaip drabužiai, avalynė ar aksesuarai. Šiandien apatinis trikotažas turi būti ne tik patogus, komfortiškas, pasiūtas iš kokybiškų audinių, bet ir… taip – madingas. Taigi, o koks apatinis trikotažas bus madingas šį, 2017 metų rudenį?

Moteriškumas yra pagrindinė rudens – žiemos sezono tendencija. Patys įvairiausi nėriniai, perregimi audiniai, dekoruoti karoliukais, blizgiais akmenukais.

Kita svarbi tendencija – šviesių spalvų apatinis trikotažas. Tiek liemenėlės, tiek kelnaičių audinio spalva turi būti kuo švelnesnė, natūralesnė ir artima kūnui. Apatinis trikotažas tiesiog turi susilieti su kūnu. Populiariausi: aukso ir pieno atspalviai, kurie labai nesiskiria nuo kūno odos.

Kalbant apie modelių įvairovę, klasikinis apatinis trikotažas turi savo užtikrintą, nepajudinamą vietą visų garsiausių dizainerių kolekcijose. Kaip ir liemenėlė su „push up‟ efektu.

Pagrindinė naujiena – aukšto liemens, dengiančios visą užpakaliuką bei klubus kelnaitės grįžta į populiarumo viršūnes! Pamirškite kelnaites su juostele. Grįžtame prie iš tiesų patogių, bet ne ką mažiau dailių ir seksualiai atrodančių aukšto juosmens kelnaičių plačiomis šoninėmis juostomis. Tai puiki žinia retro stiliaus apatinių mėgėjoms. Tai vis dar populiaru. Na, pripažinkime, patogumas visada turės savo sekėjų.

Skaityti toliau

Papuošalai prie vestuvinės suknelės

Artinantis tuoktuvėms, vestuvinės suknelės pasirinkimas gali tapti įdomiausia ir sunkiausia procedūra, ruošiantis šiai šventei. Tačiau vestuvinė suknelė dažnai be reikalo traktuojama tik kaip vienas vienintelis drabužis. Galbūt lengviau apie ją bus galvoti tada, kai ji nebus taip sureikšminta ir daugiau dėmesio pavyks atkreipti į kitus šį rūbą lydinčius priedus bei aksesuarus. Tuomet paaiškės, kad ir jie svarbūs, o suknelė gali tapti tiesiog kaip drobe, ant kurios dedama visa kita, kas gražu.

Nuometas

Suknelė jaunajaiVienas iš dalykų, kuris gali suteikti daug grožio nuotakai, yra velionas. Būdamos mažos mergaitės bando užsidėti ant galvos kokią staltiesę ar užuolaidų tiulį ir imituoti vestuves. Tai tradicinis galvos apdangalas ir šiais laikais daug kas jo atsisako, bet visgi jis yra išskirtinis vestuvių elementas. Todėl vertėtų ir į jį įdėti šiek tiek daugiau dėmesio bei pastangų. Velionas gali būti labai ilgas it princesės, o gali būti ir trumpesnis, tik simbolinis. Ant jo viršaus dažniausiai dedami tam tikri papuošalai ir gėlės. Lietuviškai velionas vadinamas nuometas, nes jį ištekėjusi nuotaka tarsi turi numesti, o jaunikis tada gali į ją pažvelgti ir pabučiuoti.

Bateliai

Skaityti toliau